Ta hjälp av mobilen

För att lära sig ett nytt språk så finns det flera varianter som kan vara av intresse. Man kan gå kurser vid något av de många studieförbund som finns eller så tar man hjälp av mobilen och laddar hem någon app med just språkinlärning.

Mobilen som redskap

Att använda mobilen till mycket av det vi gör idag är rätt så naturligt. Den finns med oss var än vi befinner oss och för att kunna lära sig ett nytt språk så kan det vara skönt att skaffa sig ett par riktigt bra lurar att lyssna i så man inte stör sin omgivning.När det gäller hörlurar så köp något som passar till din telefon och som du kan nyttja till annat är just lyssning på språkkurser. Fördeleln emd att lyssna på språkkursen i lurar är att du kan medans du sitter på buss eller tåg lyssna.

Appar till din mobil

Det finns ett antal olika språkappar till din mobil som du kan ladda hem. Ta en titt på vilka som kan vara bäst för dig när du vill lära dig ett nytt språk med hjälp av mobilen. GP har jämfört de populäraste apparna så du får en hum om vad du har att välja på. De flesta kostar inget att ladda ner och du kan använda de direkt frö att börja språkkurserna. Vissa tar betalt för ytterliagre tjänster och om du verkligen vill lära dig ett språk så kan det vara värt att betala.